Voluntariat d’acompanyament virtual

#QuedatACasa
#EtSeguimAcompanyant

Continuem ajudant persones amb càncer i als seus familiars

Per prevenir el contagi del Covid-19 ens hem de quedar a casa. Donada aquesta situació, des de la Fundació Oncolliga hem posat en marxa un nou servei: El voluntariat d’acompanyament virtual. Un servei nou de voluntariat per a persones amb càncer i les seves famílies. Volem estar a prop teu; donar-te suport, acompanyar-te i ajudar-te.

El voluntariat d’acompanyament virtual, coordinat i supervisat pel responsable de voluntariat, es farà de forma telemàtica sigui per telèfon o videoconferència. El servei consisteix en el fet que un voluntari d’Oncolliga realitzarà l’acompanyament, un cop a la setmana, en sessions virtuals als pacients que es troben en el seu domicili o a l’hospital. Per tal d’oferir a les persones suport i acompanyament.

Tot i que malauradament la situació no permet trobar-nos físicament, des de la Fundació Oncolliga continuem al vostre costat. Ara més que mai.

Un programa realitzat amb la col·laboració de:

Sol·licitar el servei de voluntariat d’acompanyament virtual

Pots omplir i enviar-nos aquest qüestionari i ens posarem en contacte amb tu, o bé trucar al 93 240 58 88

  Nom (*):
  Cognoms (*):
  Edat (*):
  Telèfon:
  Mòbil (*):
  Població (*):
  Correu electrònic (*):

   

  Em vull subscriure a la Newsletter

  Estic d'acord amb la Nota Legal i la Política de Privacitat (*)

  (*) Camps obligatoris


  L’informem que les seves dades seran tractades per la Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, Oncolliga i es faran servir per tal de fer-li arribar el butlletí i les informacions de les activitats realitzades per Oncolliga. Tal com estableix la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información (LSSICE) 34/2002 i l’article 13 del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, també l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a info@oncolliga.org o per correu postal al nostre domicili social a c/ Rector Ubach, 37-39, local 2, 08021 – Barcelona, adjuntant fotocòpia del seu DNI, CIF NIE o passaport per a la seva correcta identificació. Posem en el seu coneixement que té el dret de presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos si considera que s’han vulnerat els seus drets. Les dades proporcionades no serà utilitzades per elaborar perfils ni es comunicaran a tercers, amb excepció de les obligacions legals i es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per a cobrir la responsabilitat de les obligacions legals.
  Tallers
  Serveis