Estètica oncològica

  • Cura de la pell

El servei d’estètica oncològica i assessorament en la cura de la pell el realitzen voluntàries de la Fundació Ricardo Fisas – Natura Bissé.

El programa proporciona algunes pautes bàsiques i solucions senzilles per minimitzar els possibles efectes dels tractaments oncològics.

Es tracta d’un programa complet que ofereix els següents tractaments i assessoraments en la cura de la pell, de forma individual i  gratuïta a persones en tractament oncològic:

– Pautes d’autocura de la pell
– Facial recuperador
– Hidratació corporal profunda
– Hidratació del cuir cabellut
– Hidratació de mans i peus
– Hidratació de pre-radioteràpia
– Hidratació de post-radioteràpia

 

  • Maquillatge

El taller de maquillatge és un servei per a totes aquelles dones que es troben en un procés oncològic impartit per professionals de Jorge de la Garza; o bé per l’especialista d’estètica oncològica, Nuria Izquierdo, amb la col·laboració de laboratoris Dermofarm, Rilastil-Cumlaude.

Es tracta d’un taller de dues hores on una professional ofereix consells de maquillatge per a persones que inicien un procés oncològic.

 

  • Banc de perruques

El banc de perruques és un servei per a dones que han perdut el cabell a causa dels efectes secundaris del tractament del càncer amb quimioteràpia o radioteràpia. La pèrdua del cabell no és per sempre sinó durant els mesos de tractament i afecta amb major o menor grau segons la persona.

El servei del banc de perruques posa a disposició perruques per a dones que es troben en aquesta situació amb la finalitat d’ajudar-les durant el procés de la malaltia.

 

  • Mocadors oncològics

Oncolliga disposa d’una gran varietat de mocadors oncològics, que es poden adquirir a canvi d’un donatiu. Es tracta d’un mocador exclusiu d’Oncolliga de teixit suau, còmode i fàcil de posar, ideats per portar durant el tractament oncològic.

Assessorament dietètic
Teràpia parella