CONDICIONS GENERALS

L’informem que les seves dades seran tractades per la Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, Oncolliga i es faran servir per tal de fer-li arribar el butlletí i les informacions de les activitats realitzades per Oncolliga.

Tal com estableix la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información (LSSICE) 34/2002 i l’article 13 del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, també l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a lopd@oncolliga.cat o per correu postal al nostre domicili social a c/ Rector Ubach, 37-39, local 2, 08021 – Barcelona, adjuntant fotocòpia del seu DNI, CIF NIE o passaport per a la seva correcta identificació.

Posem en el seu coneixement que té el dret de presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos si considera que s’han vulnerat els seus drets.

Les dades proporcionades no serà utilitzades per elaborar perfils ni es comunicaran a tercers, amb excepció de les obligacions legals i es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per a cobrir la responsabilitat de les obligacions legals.

 

TITULAR DE LA PÀGINA WEB

Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, Oncolliga està inscrita al Registre de Fundacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número d’inscripció 2009.

Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica és la titular dels dominis: oncolliga.cat, oncolliga.org, oncolliga.com.

Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, Oncolliga amb CIF G-63487607 té com a domicili social l’adreça: c/Rector Ubach, 37-39, local 2, 08021-Barcelona.

 

PUBLICITAT

Part del lloc web www.oncolliga.cat pot albergar continguts publicitaris o estar patrocinat. Els anunciants i patrocinadors són els únics responsables d’assegurar que el material remès per a la seva inclusió al lloc web compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser d’aplicació. Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

 

DRETS D’AUTOR I MARCA

Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica és una marca registrada i queda prohibida la seva utilització per qualsevol mitjà de la marca de ONCOLLIGA, que inclou tant el nom com el logotip, excepte amb el consentiment exprés de la Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica.