/6a Setmana Oncològica de Premià de Dalt: ‘El càncer ja és una malaltia crònica’
­

6a Setmana Oncològica de Premià de Dalt: ‘El càncer ja és una malaltia crònica’

La Fundació Oncolliga organitza un any més la Setmana Oncològica de Premià de Dalt, que enguany arriba a sisena edició, sota el lema ‘El càncer ja és una malaltia crònica’. La jornada tindrà lloc del 2 al 8 de febrer de 2020, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer, i s’ha organitzat una activitat per dia entorn el càncer.

El tret de sortida de la setmana oncològica serà el diumenge 2 de febrer amb la presentació de la setmana i una conferència monòleg “Professor” a càrrec d’Oscar Blesas. El director de la Fundació Oncolliga, Xavier López, participarà en l’acte de presentació que tindrà lloc al Teatre Societat Cultural Sant Jaume. Al llarg de tota la setmana i fins el dissabte 8 de febrer, hi ha programades diverses activitats com: una trobada aperitiu “Ens tornem a trobar” amb persones que tinguin o hagin tingut càncer; la xerrada sobre casos clínics d’oncologia; la presentació del llibre “Les bates blanques” de Xavier Giribés; l’obra de teatre “Fràgil” de Ferran Orobitg; o la projecció de la pel·lícula Ma Ma, del director Julio Medem LaFont.

Dissabte 8 de febrer conclourà la setmana oncològica amb un acte sobre “Els tractaments de la persona amb càncer”, seguit d’un concert a càrrec de la coral Noves Veus del Centre de Rehabilitació per a persones Laringectomitzades i amb l’animació musical a càrrec de Josep Fecundez.

Clica aquí per consultar el programa de la 6a Setmana Oncològica a Premià de Dalt o sobre de la imatge:

 

 

Deixa un comentari