FES UN DONATIU

Empreses solidàries
Entitats solidàries

Fes un donatiu

30 euros

Quantitat a donar:

Estic d'acord amb la Nota Legal i la Política de Privacitat (*)

euros

Quantitat a donar:

Estic d'acord amb la Nota Legal i la Política de Privacitat (*)

euros

Quantitat a donar:

Estic d'acord amb la Nota Legal i la Política de Privacitat (*)

Quantitat a donar: - s'establirà en el pas següent

Estic d'acord amb la Nota Legal i la Política de Privacitat (*)Descripció

Ajuda’ns a ajudar les persones amb càncer i els seus familiars, amb un seguit de serveis gratuïts, per a millorar el seu benestar i qualitat de vida.

Pots fer la teva donació amb l’import que desitgis.
Moltes gràcies!

Donacions de Persones Físiques

L’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, reconeix el dret a deduir l’import de la donació en els següents percentatges:

Fins a 150 € de donació, deducció del 75% a partir de 2016.
A partir de 150 €, la donació té una deducció del 30% a partir de 2016.


L’informem que les seves dades seran tractades per la Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, Oncolliga i es faran servir per tal de fer-li arribar el butlletí i les informacions de les activitats realitzades per Oncolliga.

Tal com estableix la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información (LSSICE) 34/2002 i l’article 13 del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, també l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a lopd@oncolliga.cat o per correu postal al nostre domicili social a c/ Rector Ubach, 37-39, local 2, 08021 – Barcelona, adjuntant fotocòpia del seu DNI, CIF NIE o passaport per a la seva correcta identificació.

Posem en el seu coneixement que té el dret de presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos si considera que s’han vulnerat els seus drets.

Les dades proporcionades no serà utilitzades per elaborar perfils ni es comunicaran a tercers, amb excepció de les obligacions legals i es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per a cobrir la responsabilitat de les obligacions legals.

Activitats
Contacte