La Fundació Oncolliga ha posat en marxa un nou sistema de préstec de material clínic en el magatzem de la seu de l’entitat a Terrassa, amb la finalitat de garantir la màxima seguretat de pacients i professionals, seguint totes les mesures de prevenció en matèria Covid-19. Per fer-ho, s’ha comptat amb el suport del professional Jean Paul Goumou i dels voluntaris d’Oncolliga, Toni Casamitjana i Jordi Fornt.

El nou sistema de prèstec compta amb un nou protocol que contempla un exhaustiu procediment de neteja del material i l’ús d’Equips de Protecció Individual (EPIs) per garantir la seguretat i protegir tant el personal encarregat del magatzem com el material. Altres mesures aplicades han estat les següents: sistema de precintat i etiquetatge dels materials, la incorporació d’una grua mecànica per maniobrar els llits i facilitar la neteja, la incorporació de nous matalassos clínics i finalment, la digitalització i actualització de l’inventari del magatzem.