La campanya solidària “Sigues una mà amiga” celebrada el mes d’octubre, amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama, recapta 12.072 euros amb la venda de les polseres solidàries #socunamaaamiga, a més d’un centenar de farmàcies de la província de Barcelona. El total de l’import recaptat es destinarà íntegrament als programes de suport psicosocial a persones amb càncer i familiars de la Fundació Oncolliga.

Gràcies a la col·laboració de més d’un centenar de persones voluntàries, des del 16 d’octubre, les farmàcies que es van sumar a la campanya solidària van posar a disposició de tothom polseres solidàries per col·laborar amb Oncolliga. A banda, la campanya solidària “Sigues una mà amiga” feia molt d’èmfasi a la importància de la prevenció, convidant a tothom a fer-se una exploració de les mames.