‘Si no es ahora ¿cuándo?: La aventura de avanzar cuando la vida te empuja a ello’ és el primer llibre de Teresa Ruiz Sorroche, una novel·la que, a través d’una història, ofereix “les claus per tirar cap endavant quan les coses no van com les havies planejat”

La Teresa Ruiz fa uns mesos  que lluita contra un càncer i rep el suport de la Fundació Oncolliga i assegura que “plantar-li cara al càncer, l’ha fet més forta i entusiasta de la vida, li posa bona cara a tot el que la vida li posa en el camí”.

El llibre de l’editorial Independently published va sortir publicat el passat setembre i es pot comprar online a través d’Amazon o bé a les seus d’Oncolliga per 10 euros.

Els beneficis de les vendes del llibre es destinaran a la Fundació Oncolliga per col·laborar amb la tasca psicosocial que l’entitat ofereix a les persones amb càncer i a les seves famílies.