Aquest juliol s’ha publicat i presentat el llibre “21 Dones emprenedores del s.XXI del col·lectiu Dones d’Empresa, amb el suport de l’Institut Català de les Dones. Es tracta d’un llibre solidari, ja que l’import íntegre de les vendes del llibre es destinarà a la Fundació Oncolliga. D’aquesta manera el col·lectiu Dones d’Empresa, que formen part de la Federació Empresarial del Gran Penedès, contribuirà amb la tasca d’Oncolliga; millorar el benestar psicosocial i la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.

El llibre, que explica la trajectòria de 21 dones emprenedores d’àmbits ben diversos i que avui en dia són tot un referent, va ser presentat el passat 20 de juliol en un acte online, en què va participar la psicooncòloga i musicoterapeuta de la Fundació OncolligaPatricia Martí.

El llibre es pot adquirir per 10 euros a la seu de la Federació Empresarial del Gran Penedès (cÀcora, 3. Vilanova i la Geltrú) o reservar trucant al 93 810 67 00.

 

Conveni de col·laboració

El passat 17 de juliol, el director de la Fundació Oncolliga, Ivó Valdivielso, la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras, i dos representants del col·lectiu Dones d’Empresa, Carme Gatell i Sílvia Domènech, van signar un conveni de col·laboració conjunt en què tant Dones d’Empresa i la Fundació Oncolliga col·laboran plegats per contribuir en la tasca psicosocial que la Fundació ofereix a les persones amb càncer i a les seves famílies. D’aquesta manera ambdues entitats faran difusió del llibre “21 Dones emprenedores del s.XXI“.