Descarregar el tríptic

Oncolliga i la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) inicien el 19 de juny una campanya sobre el càncer de pròstata a les farmàcies catalanes. Els farmacèutics distribuiran tríptics informatius sobre el càncer de pròstata, patrocinats pel laboratori farmacèutic Janssen i amb la col·laboració d’Alliance Healthcare, entre els pacients.

En el marc del conveni de col·laboració amb la FEFAC, ambdues entitats posen en marxa l’acció El teu farmacètic t’informa, amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat del càncer de pròstata, oferint informació, orientació i assessorament pel que fa als tractaments, tot potenciant el paper del farmacèutic com a professional de la salut més pròxim al pacient que ofereix seguretat i confiança.

El teu farmacèutic t’informa

Aquesta acció s’organitza en el marc de col·laboració de Fundació Oncolliga i FEFAC en matèria de càncer per aquest 2020. T’animem a sumar-te a aquesta campanya sobre el càncer de pròstata, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Pròstata, que se celebra l’11 de juny.