• 6 i 7 de març, campanya solidària contra el càncer
  • La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i Condis Supermercats impulsen la campanya “Posem-li pebrots al càncer” per recaptar fons per als programes de suport i atenció als malalts de càncer i a les seves famílies
  • La sisena edició de la campanya solidaria se celebrarà a 545 establiments Condis de Catalunya, que posaran a la venda més de 66.000 bosses de pebrots solidaris a un preu simbòlic d’1,5 euros
  • Diverses personalitats de l’àmbit social i cultural s’han volgut sumar a la iniciativa fent una crida a través de les seves xarxes social

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” arriba un any més de la mà de Condis Supermercats y la Federació Catalana d’Entitats contra el càncer (FECEC) – Junts contra el càncer. La cita solidària serà els propers divendres 6 i dissabte 7 de març a 545 supermercats Condis de Catalunya.

Durant aquests dos dies, es posaran a la venda més de 66.000 bosses amb pebrots solidaris, un de verd i un de vermell – aportats per l’empresa Agroponiente – a un preu simbòlic de 1,5€. L’objectiu de la campanya, que ja suma sis edicions, és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. La recaptació íntegra de la venda dels pebrots solidaris es destinarà als programes d’atenció i suport a pacients oncològics i les seves famílies.

Centenars de voluntaris convocats per les entitats organitzadores seran els encarregats d’animar als clients a comprar les bosses. D’altra banda, Condis també fomenta la solidaritat entre els seus empleats i col·laboradors, que hi participaran des dels diferents punts de venda i des de la plataforma central.

 

Pebrots també a les xarxes socials

Com cada any, la campanya compta amb el suport imprescindible de nombroses cares conegudes que fan possible que la iniciativa creixi edició rere edició. Els actors Pep Plaza, Queco Novell i Carlos Latre, la dibuixant Pilarín Bayés, el forner Daniel Jordà, les xefs Ada Parellada i Carme Ruscalleda, la cuinera Gessamí Caramés, els periodistes Elisenda Camps i Eloi Vila, les integrants del Club Sabadell Natació, el grup musical Blaumut, el cantautor i guitarrista Halldor Mar i els músics Mazoni, Miquel Arbras i Sanjosex, han fet una crida a la participació a través de les seves xarxes socials.

Amb les etiquetes #posemlipebrotsalcancer i #pebrotssolidaris, la ciutadania també està convidada a pujar les seves fotografies amb la bossa de pebrots tant al Facebook com al Twitter de la FECEC i de Condis (@condislife), així com a l’Instagram de Condislife.