Ivó Valdivielso

Director de la Fundació Oncolliga, Ivó Valdivielso

El passat dilluns dia 10 de febrer el Sr. Xavier López va presentar a la Comissió Delegada la seva renúncia com a Director de la Fundació Oncolliga amb l’objectiu de donar una nova orientació a la seva activitat professional. Una renúncia que, lògicament donat el propòsit, va ser acceptada.

En una reunió extraordinària que va tenir lloc ahir, dia 12 de febrer, la Comissió Delegada va acordar nomenar com a nou Director de la Fundació Oncolliga al Sr. Ivó Valdivielso, enginyer de camins, canals i ports, persona d’un destacat currículum professional, col·laborador acadèmic del Departament de Direcció General i Estratègia d’ESADE, i que des del mes de novembre de l’any passat venia col·laborant amb la Fundació com a Director de Projectes.