• Els col·legiats valoren la seva tasca de suport integral a persones amb càncer i als seus familiars i li atorguen la distinció, dotada amb el 0,7% del pressupost anual del Col·legi

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC) ha atorgat el Premi “Ajut a la Cooperació” a la Fundació Oncolliga, en reconeixement a la seva tasca de suport integral a persones amb càncer i als seus familiars.

Concedida en el marc del Dia de l’Auditor, la distinció s’ha produït a partir del resultat de la votació del col·lectiu de col·legiats entre les diverses propostes que es publiquen a la pàgina web del Col·legi, i suposa que Oncolliga rebi el 0,7% del pressupost anual del CCJCC. El president de la fundació, Enric Reyna, ha rebut el reconeixement de mans del president dels auditors catalans, Antoni Gómez.

Oncolliga té per missió l’atenció psicosocial a la persona diagnosticada d’una malaltia oncològica i a la seva família, al temps que du a terme activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació i col·labora en campanyes d’informació, sensibilització, educació i prevenció del càncer.

Els programes d’actuació d’Oncolliga s’enfoquen al suport i acompanyament en el procés de la malaltia, l’atenció social, el servei d’ajuda a domicili, el préstec de material clínic, l’assessorament dietètic i l’orientació jurídic-laboral. Amb la iniciativa, el Col·legi fa evident el seu compromís amb les entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes de caire sociosanitari en els seus vessants assistencial, preventiu i divulgatiu, entre altres.