Els voluntaris de la Fundació Oncolliga van ser reconeguts per l’Hospital Universitari Vall D’Hebron, en un acte que organitzen anualment per reconèixer la tasca dels voluntaris, entitats i associacions que col·laboren amb la Vall d’Hebron.

Una desena de persones voluntàries d’Oncolliga col·laboren amb la Vall d’Hebron setmanalment, realitzant un voluntariat hospitalari a la planta d’oncologia, consultes externes i planta de dia, acompanyant i donant suport a la persona malalta i als seus familiars

A l’acte de reconeixement, enguany sota el lema Voluntariat: el meu temps és per a tu, es va dedicar gran part de la jornada en explicar històries i vivències entorn el voluntariat, retre homenatge a la voluntària Pura Torija, i en lliurar els certificats als voluntaris, entitats i associacions col·laboradores amb l’Hospital.