//Dia Internacional del Voluntariat: “Qualsevol petita ajuda pot ser molt gran”
­

Dia Internacional del Voluntariat: “Qualsevol petita ajuda pot ser molt gran”

Des de la Fundació Oncolliga celebrem el Dia Internacional del Voluntariat perquè els voluntaris són un col·lectiu molt important per a la tasca que es du a terme des de l’entitat. El voluntariat és l’expressió dels valors de la gratuïtat i la solidaritat i és fonamental per dur a terme la tasca que desenvolupa la Fundació per poder ajudar els malalts de càncer i els seus familiars. És per això que celebrem aquest dia perquè volem reconèixer i agrair el compromís de totes les persones voluntàries que són molt importants i complementen la tasca dels professionals per oferir atenció global i de qualitat.

Com diu una de les voluntàries  de l’entitat, “qualsevol petita ajuda pot ser molt gran” i des d’Oncolliga agraïm a tots els voluntaris i voluntàries que contribueixen en fer un món i millor. També animem a tots aquells que vulguin ajudar que formin part del voluntariat.

L’any 1985, les Nacions Unides van decretar el dia 5 de desembre com el “Dia Internacional dels Voluntaris per al Desenvolupament Econòmic i Social”. Arreu de món, milions de persones s’impliquen i participen voluntàriament per ajudar als altres gràcies al fet que és una celebració estesa internacionalment ja sigui en l’àmbit institucional o des de la societat civil. A Catalunya sempre s’ha celebrat aquest dia per tal de reconèixer la tasca que duen a terme tots els voluntaris i voluntàries.

By |desembre 5th, 2019|Notícies|0 Comments

Deixa un comentari