El teu somriure és el primer llibre publicat de poesia de Jaume Pujol, una obra que sorgeix com a homenatge a la seva esposa arran de la seva mort i que expressa i canalitza, a través de la poesia, l’explosió de sentiments que aquesta pèrdua li va produir.

Jaume Pujol presentarà El teu somriure, de l’editorial Circulo Rojo, a Viladecavals, municipi on resideix des de fa més de 30 anys; a Campdevànol on hi va viure des de la seva infantesa; i a Terrassa.

El benefici de la venda de El teu somriure els destinarà a la Fundació Oncolliga per col·laborar amb la tasca psicosocial que l’entitat ofereix a les persones amb càncer i a les seves famílies.

 

Presentacions:

  • Viladecavalls – Biblioteca Municipal: 20/11/2019 a les 19 h
  • Campdevànol – Centre Cívic: 30/11/2019 a les 18 h
  • Terrassa – Llibreria La Temeraria amb Empar Sáez: 03/12/2019 a les 19 h

 

 

Sobre Jaume Pujol

Va néixer a Gironella (Berguedà) l’any 1959 i als tres anys es va traslladar a Campdevànol (Ripollès). Des de fa més de trenta anys viu a Viladecavalls (Vallès Occidental). És físic i catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya, on hi ha desenvolupat tota la seva carrera acadèmica. A part d’articles científics és autor de varis llibres d’òptica visual i ciència del color.

Arran de la pèrdua de la seva dona Araceli, a finals del 2017 va iniciar la seva activitat poètica. A principis del 2018 va participar en el taller La paraula interior impartit per Laia Noguera, autora del pròleg del llibre. A l’octubre del mateix any es va matricular a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on ha cursat Poesia amb l’autora Laura López i El camí de haiku amb Abraham Mohino. Té previst completar tot l’itinerari de poesia que ofereix l’escola.

És membre de l’Associació de Poetes Terrassencs i del grup de poesia Reversos. Igualment forma part de l’organització de Rauxa – setmana de la poesia Terrassa.

El teu somriure és el seu primer llibre de poemes publicat. Aquesta obra sorgeix com a homenatge a la seva esposa arran de la seva mort. Expressa i canalitza l’explosió de sentiments que aquesta pèrdua li ha produït.