La Fundació Oncolliga participa un any més en les jornades de treball de suport a pacients que organitza dos cops l’any l’Association of European Cancer Leagues (ECL), junt amb la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC).

Durant dos dies, Luxemburg ha acollit aquesta jornada en què hi participen representants diverses entitats europees que mitjançant grups de treball, enguany han abordat principalment dues temàtiques: com col·laborar amb el món empresarial i polític per donar suport a les persones amb càncer a l’entorn laboral; i per altra banda, s’han ofert guies per tractar temes sobre sexualitat amb els pacients.

Sobre l’Association of European Cancer Leagues (ECL)

Des del 2007, el Grup de treball de suport a pacients ECL (PSWG) connecta experts en atenció contra el càncer que treballen conjuntament en temes com l’accés a les assegurances i serveis financers, el retorn al treball, l’assistència al cuidador, la rehabilitació del càncer i les cures pal·liatives. Els membres del PSWG comparteixen bones pràctiques, desenvolupen directrius i altres fonts d’informació per sensibilitzar i millorar la qualitat de l’assistència i busquen potenciar la veu del pacient en la presa de polítiques nacionals i europees.