La Fundació Oncolliga va estar present en el lliurament de les Medalles d’Honor 2019 i els XII Premis Carles Ferrer i Salat, el passat dilluns 18 de novembre. El president d’Oncolliga, Enric Reyna, els vicepresidents, Albert Tuca i Joan Coma-Cros, el patró, Javier Trapé, el secretari del patronat, Mario Soler, i el director, Xavier López, van assistir al sopar com a representació d’Oncolliga i com a mostra d’agraïment per la visibilitat i solidaritat que Foment del Treball va donar a l’entitat durant la gala i el sopar anual de Foment.

Al començament de la gala, Foment del Treball va projectar un vídeo representatiu d’Oncolliga a tots els assistents que mostrava la tasca de suport psicosocial, que els professionals ofereixen a les persones amb càncer i els seus familiars, i a més destinarà una part del tiquet del sopar a Oncolliga.

 

Conveni de col·laboració d’Oncolliga i Foment del Treball

El passat juliol, Oncolliga i Foment del treball van signar un conveni de col·laboració per sumar esforços per desenvolupar activitats per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars.

Fruit d’aquest conveni, ambdues organitzacions s’han posat a treballar de forma conjunta i van organitzar una jornada, el passat 5 de novembre, per encoratjar les empreses a desenvolupar accions per contribuir a la prevenció i gestió del càncer a l’empresa i fomentar hàbits saludables.