Descarregar el tríptic

Oncolliga i la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) inicien avui i durant tot el mes de novembre una campanya sobre el càncer de pròstata a les farmàcies catalanes. Els farmacèutics distribuiran tríptics informatius sobre el càncer de pròstata, patrocinats pel laboratori farmacèutic Janssen i amb la col·laboració d’Alliance Healthcare, entre els pacients.

En el marc del conveni de col·laboració amb la FEFAC, ambdues entitats posen en marxa l’acció El teu farmacètic t’informa, amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat del càncer de pròstata, oferint informació, orientació i assessorament pel que fa als tractaments, tot potenciant el paper del farmacèutic com a professional de la salut més pròxim al pacient que ofereix seguretat i confiança.

 

El teu farmacèutic t’informa

Aquesta acció s’organitza en el marc de col·laboració de Fundació Oncolliga i FEFAC en matèria de càncer per aquest 2019. T’animem a sumar-te a aquesta campanya sobre el càncer de pròstata, en motiu del dia Internacional de l’home, que se celebra el 19 de novembre, per abordar la salut masculina.

 

Amb el patrocini de: