La Fundació Oncolliga ha constituït un Consell Assessor format per 24 persones representants de la societat civil amb la finalitat d’aconsellar i assessorar en l’àmbit estratègic. Aprofitant l’àrea d’influència i d’activitat dels membres que conformen el nou consell, Oncolliga pretén donar major visibilitat i impacte en el projecte de l’entitat.

En la reunió de constitució del Consell, celebrada el dijous 12 de setembre, tots els integrants van fer les primeres aportacions i suggeriments per sumar esforços i posicionar Oncolliga com a referent per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.

El Consell Assessor, presidit pel president de la Fundació Oncolliga, Enric Reyna, compta amb persones d’especial rellevància en l’àmbit social, cultural, acadèmic, professional i empresarial i està integrat per: la directora general del Cercle d’Econòmia, Marta Angerri; el professor emèrit de l’IESE, Antonio Argandoña; l’advocada Marian Bataller; la professora d’ESADE, Eugenia Bieto; l’empresari Eduard Bueno; l’economista Martí Carnicer; el soci del despatx d’advocats Cuatrecasas, Javier Castrodeza; el director general de la Caixa d’Enginyers, Joan Cavallé; la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa; el president de l’Hospital Clínic, Enric Crous; la presidenta i CEO de Barcelona Savills Aguirre Newman, Anna Gener; el president del Col·legi Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Antoni Gómez Valverde; el president de l’Automobile Barcelona, Enric Lacalle; el president de l’Associació de Promotors de Catalunya, Lluis Marsà; la directora general de la Fundació Finestrelles, Lourdes Mas; l’empresària Carme Mur; el Delegat Especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro; el president del Col·legi de Metges Barcelona, Jaume Padrós; l’advocat Lluis Recoder; l’advocada Anna Pérez Bou; el president de la Fira de Barcelona, Pau Relat; el director general de Solsona Comunicacions, Albert Salvador; el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; i l’empresari Josep Mª Sanclimens.