• La segona entitat beneficiaria de l’arrodoniment solidari ha sigut la Fundació Catalana d’Ajuda Oncològica, s’han realitzat un total de 389.562 donacions que han permès recaptar un total de 64.871,87€

Durant el mes d’abril els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 389.562 donacions que han fet possible recaptar 64.871,87€. Aquest import es destinarà a la Fundació Oncolliga i a Oncolliga Girona, concretament a projectes assistencials que l’associació ofereix de suport psicològic a persones amb càncer i/o els seus familiars.

Durant els propers mesos el Grup Bon Preu col·laborarà amb entitats com: Save the Children, Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Fundació Amics de la Gent Gran, entre d’altres.

Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es podrà fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients rebran un codi de donació que es facilitarà junt amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments que no són aptes comercialment, i en canvi, són perfectament consumibles (mal aspecte visual, caducitats properes…etc.). Més del 96% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitatla protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.