La Junta d’Oncolliga de Terrassa organitza un any més la Jornada Solidària contra el Càncer, que enguany arriba a la 28a edició.

La jornada solidària se celebrarà divendres,31 de maig, des de les 9 fins a les 21 hores a Terrassa, amb l’objectiu d’aconseguir recursos econòmics per ajudar amb la tasca que es du a terme des d’Oncolliga: oferir atenció psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars de forma gratuïta.

Els voluntaris d’Oncolliga estaran distribuïts per Terrassa amb guardioles i taules informatives a peu de carrer.

Tenim a la vostra disposició un compte per a totes aquelles persones que desitgin col·laborar amb la Fundació Oncolliga BBVA ES23 0182 1015 0702 0152 6025 (Els donatius tenen una deducció fiscal en la declaració de l’impost sobre la renda de les Persones Físiques).

Us esperem a la XXVIII Jornada Solidària de Terrassa!