El recinte Modernista de Sant Pau acollirà un any més la Jornada Participativa Entre Nosaltres sobre qualitat de vida i càncer de mama. La jornada, que enguany arriba a la tercera edició, està  organitzada per l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, L’Institut d’Investigació Biomètic de Sant Pau i l’Hospital del Mar amb l’objectiu de promocionar activitats que puguin retornar la qualitat de vida a les persones que han patit càncer de mama i per recaptar fons destinats a desenvolupar un la segona part d’un estudi de l’Institut de recerca de Sant Pau.

La psicooncòloga i musicoterapeuta de la Fundació Oncolliga, Patricia Martí, impartirà el taller MUSICOTERÀPIA: Un aliat en la recerca del benestar, el dia 4 de maig, d’11 a 12 hores, a la Sala 4.

La jornada Entre Nosaltres tindrà lloc el dissabte 4 de maig de 2019, al Recinte Modernista de Sant Pau. Inscripcions gratuïtes però cal registrar-se a: www.santpau.cat/entrenosaltres.