Aquest abril, els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import de les seves compres, realitzades amb targeta de crèdit o dèbit, i amb l’arrodoniment realitzar donacions a la Fundació Oncolliga. Aquesta és una iniciativa que Bonpreu i Esclat va posar en marxa el passat mes de febrer i ofereix la possibilitat als clients de col·laborar amb diverses causes socials que canvien cada mes.

 

Com puc arrodonir la meva compra en els supermercats Bonpreu i Esclat?

Només es podrà arrodonir l’import de la compra quan el mètode de pagament sigui mitjançat targeta de crèdit o dèbit. En el moment de realitzar el pagament, el datàfon oferirà la possibilitat d’arrodonir la quantitat total de l’import de la compra, amb una donació mínima de 0.10 €.

 

On van a parar els fons recaptats?

Els fons recaptats de la campanya d’arrodoniment es destinaran íntegrament a l’entitat col·laboradora durant aquell període de temps. Durant el mes d’abril, les microdonacions seran íntegres per a la Fundació Oncolliga.

 

No tinc cap establiment Bonpreu i Esclat però vull col·laborar-hi          

Bonpreu i Esclat ofereix la possibilitat de fer una donació a l’entitat seleccionada durant aquell període de temps, sense necessitat d’anar presencialment a l’establiment, i d’aquesta manera contribuir en el projecte solidari de l’entitat. A través d’aquesta web, els clients poden fer un seguiment de l’estat del projecte o consultar projectes anteriors realitzats per altres entitats o demanar un certificat de donació.

 

Altres projectes solidaris

Aquesta iniciativa va ser posada en marxa pels supermercats Bonpreu i Esclat amb la col·laboració de Worldcoo el passat mes de febrer. La primera entitat beneficiària de les col·laboracions dels clients va ser el Casal d’Infants, Oncolliga serà la següent i també es destinaran a altres projectes solidaris d’entitats com Save the Children, Fundació Impulsa, Creu Roja de Catalunya, Vall d’Hebron o Amics de la Gent Gran.

 

On puc trobar un establiment Bonpreu i Esclat?

Consulta aquí tots els establiments Bonpreu i Esclat de Catalunya.

Aquest abril arrodoneix la compra de Bonpreu Esclat i col·labora amb Oncolliga!