La Fundació Oncolliga i l’ortopèdia Grau Soler organitzen la 1a Desfilada de Roba Interior i Moda de Bany de la col·lecció 2019 d’Amoena per a dones operades de mama. La desfilada tindrà lloc el pròxim 4 d’abril de 2019, a les 17 h, a la seu d’Oncolliga Barcelona i posteriorment s’oferirà un berenar per a tots els assistents.

Des de fa més de 35 anys, Amoena dissenya i fabrica peces de llenceria i bany adaptades a dones que pateixen o han patit un càncer de mama. Totes les peces que fabriquen són d’una gran qualitat, gràcies a uns dissenys innovadors realitzats amb materials de primera qualitat que garanteixen una gran comoditat, seguretat i naturalitat.

 

1a Desfilada de peces de bany i llenceria a Barcelona

 

Preguem confirmació d’assistència, ja que l’aforament és limitat, a:

  •  voluntariat@oncolliga.cat
  • O bé trucant al 932 405 888