El doctor en psicologia, Xavier Muñoz, oferirà la conferència “El dol, aquest gran desconegut” a la seu d’Oncolliga Terrassa, el dijous 28 de març. Una conferència que girarà entorn el dol i donarà resposta a algunes qüestions com: El dol es dona a l’afrontar la mort d’un ésser estimat? Què significa afrontar un dol? A on em porta?

Xavier Muñoz també és director de la Fundació Acompanya-Ca n’Eva; formador, conferenciant i articulista; i autor del llibre El Camino del Duelo, aprendiendo a vivir después de una pérdida. Muñoz va canviar la seva visió de la vida després de deixar-ho tot l’any 2001 per acompanyar a la seva esposa en el procés d’un càncer terminal fins al seu darrer dia. Aquesta vivència va capgirar la seva vida i va redirigir la seva feina cap a l’acompanyament del dol, la conscienciació i la preparació dels equips sanitaris i pedagògics.

  • Conferència: “El dol, aquest gran desconegut” a càrrec de Xavier Muñoz
  • Dijous, 28 de març de 2019
  • A les 18 h
  • A la seu d’Oncolliga Terrassa (c/ Salmerón, 100)