La formació Aulos Gospel Cor oferirà un concert solidari en benefici de tres entitats que lluiten pel càncer; Oncolliga, l’AECC i FADAM. Es tracta d’una actuació, organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola, que tindrà lloc en el Teatre Ateneu de Cerdanyola el divendres 29 de març de 2019, a les 20.30 h. L’import recaptat del concert solidari es destinarà íntegrament a les tres entitats col·laboradores.

El concert solidari anirà a càrrec d’Aulos Gospel Cor, sota la direcció de Pedro Pardo; els solistes Anna Borrego, Júlia Novau, Marina Carvajal, Isaac Baró, Miguel Rodríguez i Josep Cambray; i els músics Manel Salas, Marc Canelles, Sixto Cámara, Josep Maria López i Pedro Pardo.

Concert solidari d’Aulos Gospel Cor

  • Dia: divendres, 29 de març de 2019
  • Hora: 20.30 h
  • Lloc: Teatre Ateneu de Cerdanyola
  • Venda d’entrades (a canvi d’un donatiu de 10 euros) a:
    • Ateneu Bar (carrer de la indústria, 38-40)
    • Tancaments d’alumini (carrer de Sant Casimir, 20, local 14)
    • Només per tu (carrer de Benlliure, 10)