L’Auditori de Terrassa acollirà el proper concert solidari a càrrec de l’Ingrid Cusido i en benefici de la Fundació Oncolliga i de Manantial. El recital de piano tindrà lloc el diumenge, 3 de març de 2019, a les 18 hores, a l’Auditori de Terrassa.

Aquest serà el segon recital de Cusido en benefici d’Oncolliga. El novembre de l’any 2016, l’Ingrid va oferir un concert a l’Auditori de Terrassa en memòria del compositor Enric Granados.

Entrades aquí

 

Biografia d’Ingrid Cusido

Ingrid Cusido és convidada freqüentment a recitals a Europa i altres països com la Xina i Rússia. Ella té un gran repertori que inclou obres de compositors com Granados, Albeniz and de Falla.

Ha fet recitals i tocat amb orquestres en molts països de tot el món incloent Mèxic, Guatemala, Brasil, Paraguai, Uruguai, Colòmbia, USA, Europa, Hong Kong i Rússia.

Ha actuat en llocs ben coneguts, com ara el Teatre principal de Guanajuato (Mèxic), Regent´s Hall Londres, Casal del Metge (Barcelona), Ateneu de Barcelona, Filarmonia Hall (Rússia), etc.

Recentment s’ha presentat al Festival Cervantino (Mèxic), a l’Academia Festival of the University of Guanajuato (Mèxic), al Festival d’Oaxaca (Mèxic), i al Festival todo Mozart (Paraguai). També ha fet recitals memorables per a les organitzacions de caritat, incloent la protecció del Fons de maternitat i K-mon.

Recentment va participar en projectes que inclouen la Iberia d’Isaac Albéniz, 12 Danses Espanyoles a Enric Granados, Manuel de Falla Fantasia Baetica Albéniz,12 Danses espanyoles d’Enric Granados, i Goyescas d’Enric Granados.

 

Programa:

W A Mozart        Fantasia en Re menor
W A Mozart        Adagio en si menor
L. van Beethoven  Sonata Pastoral

Brahms          Op.118 n 2
J. Brahms      Op.117  n 1,2,3.
Granados      quejas oh la Maja y el Ruiseñor
Granados      Allegro de concierto

 

Entrades disponibles, a 15 €, a través de:

  • Ticketea (entrades aquí)
  • Casa Soler i Palet (Carrer de la Font Vella, 28. 08221. Terrassa)