La Fundació Oncolliga estarà present en l’edició del Picnic Jazz Terrassa 2019, en el marc del 38e Festival de Jazz de Terrassa. La jornada tindrà lloc el diumenge 17 de març al Parc Vallparadís de Terrassa. Com cada any, Oncolliga hi instal·larà una carpa per donar a conèixer l’entitat, informar sobre la tasca d’Oncolliga i oferir productes solidaris.

La jornada començarà a les 11.45 h al Parc Vallaparadís, on també hi haurà concerts, gastronomia, la fira del disc (exposició i venda de CD’s, vinils) i productes d’artesania. La Locomotora Negra més Oriol Romaní i Amadeu Casas, Victor de Diego Quintet Feat. Rick Margitza, Joan Vinyals Band i Dani Nel·lo “Los Saxofonistas Salvajes” són alguns dels grups i artistes que oferiran concerts al llarg de tota la jornada de diumenge.

Per consultar tota la programació, clica aquí.