Amb motiu del Dia Mundial del Càncer, Oncolliga i la Federació d’Entitats Catalanes contra el càncer (FECEC) promouen la campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer”, divendres 1 i dissabte 2 de febrer. Aquest és el cinquè any consecutiu que es du a terme la campanya a 493 establiments Condis de Catalunya, en què es distribuiran més de 65.000 bosses de pebrots solidaris.

La campanya solidària compta amb més de 900 voluntaris que ofereixen una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell a canvi d’un preu simbòlic d’1,5 euros en els establiments Condis. 

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitza Oncolliga i les entitats de la FECEC. Les aportacions recollides es destinaran íntegrament a programes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies.