Oncolliga necessita voluntaris per a la campanya “Posem-li pebrots al càncer 2019”. Una campanya solidària organitzada per la Fundació Oncolliga, la FECEC i Condis, que se celebrarà amb motiu del Dia mundial del càncer els dies 1 i 2 de febrer.

Com col·laborar-hi?

  1. Clica aquí per inscriure’t com a voluntari de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”. Si et vols donar d’alta a dos o més torns, podràs fer-ho un cop t’hagis donat d’alta al primer torn i hagis rebut el correu de confirmació d’alta com a voluntari.
  2. Inscriu-te a la formació per a voluntaris d’Oncolliga (opcional) aquí.

Les persones inscrites com a voluntàries per a la campanya hauran d’estar presents al supermercat que s’hagin inscrit oferint als clients una bossa de pebrots que Condis prepara per a la campanya i repartint tríptics d’Oncolliga.

Ajuda a persones amb càncer, inscriu-te com a voluntari!
– Quan? Els dies 1 i 2 de febrer de 2019.
– On? Al l’establiment Condis que tu triïs!

 Moltes gràcies!