La Fundació Oncolliga rep vuit ordinadors gràcies al Programa UPC Reutilitza. Es tracta d’una iniciativa de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que té com a objectiu la reutilització dels equips informàtics de la universitat, així com d’altres entitats, després d’una posada a punt. D’aquesta manera s’aconsegueix que els ordinadors no quedin obsolets i siguin reutilitzats per entitats d’interès social i programes comunitaris.

Gran part dels ordinadors dels quals disposava Oncolliga tant a la seu de Barcelona com a la de Terrassa havien quedat obsolets i dificultaven les tasques de registre de dades, elaboració d’informes, etc. Per aquesta raó, Oncolliga va sol·licitar a la UPC 8 ordinadors de sobretaula i 5 monitors de pantalla plana, que van ser entregats per la UPC el darrer novembre.