Barcelona

Enguany, la Fundació Oncolliga serà una de les entitats beneficiàries de la campanya bossa solidària “El comerç de Gràcia amb la Marató TV3”. Una campanya empresa, per segon any consecutiu, per Teixint Connexions amb el comerç de proximitat i el suport del districte de Gràcia.


 

Calella

 

 • Dijous, 6 de desembre
  Oncolliga a Calella organitza el Matinal Solidari de Pàdel en el Club de Tennis Malgrat, dijous 6 de desembre, de 9 h a 13.30 h. Un matí de pàdel solidari per a tots els nivells.
 • Dimarts, 11 de desembre
  A les 19.00h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, xerrada: “Recerca clínica i assistència al càncer van juntes de la mà” a càrrec de la Dra. Carmen Balaña Quintero Coordinadora de Recerca del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Institut Català d’Oncologia i Presidenta del Comitè Científic Intern de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol.
 • Dissabte, 15 de desembre
  A les 11.30h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, xerrada-taller familiar: “Què és el Càncer? Combatent el càncer de fetge infantil des del laboratori” a càrrec de la Dra. Carolina Armengol, Cap del Grup de Càncer de Fetge Infantil Programa de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer (PMPPC)), Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP).A les 21.30 a l’Hotel Santa Mònica “SOPAR PER LA MARATÓ”. Preu: 20 €. Venda de tickets: Perruqueria Concepció Gelmà, Taller Martí, Gèneres de Punt Villaret i Carnisseria Camps.
 • Diumenge, 16 de desembreA les 9.00h. MARXA PER LA MARATÓ. Sortida del Monument a la Sardana i arribada a Plaça Catalunya amb esmorzar popular. Inscripcions a la sortida a partir de les 8.30h. Preu 5€. A partir de les 10.00h a Plaça Catalunya, actes diversos per la Marató de TV3. Dansa, jocs, astronomia…

  Oncolliga instal·larà una paradeta amb informació i es vendran calendaris del 2019, manualitats, etc

 


 

Sabadell

 

 • Diumenge, 16 de desembre
  Paradeta Solidària per la Marató de TV3, de 9 a 14h. Estarà situada a la plaça del Mercat Central (cr D’En Font cantonada Escola Industrial).

 

 


 

Terrassa

 • Diumenge, 16 de desembre
  Terrassa Camina contra el Càncer. Sortida a les 9 h de l’escola d’Hostaleria Torre Mossèn Homs de Terrassa per fer la caminada popular i de marxa nòrdica de 7 km pels voltants de la Torre Mossèn Homs. També hi haurà esmorzar pels assistents i diverses xerrades: “Prevalença del càncer en el territori” a càrrec de Dr. José Alvaro; “Problemes del malalt oncològic i com arribar a un equilibri emocional, a càrrec de la psicooncòloga Clàudia Massé; i “Beneficis de la Marxa Nòrdica en malalts oncològics a càrrec del Sr. Mariano Moreno. L’aportació mínima de la jornada és de 3 € i tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

 

 


 

Matadepera


 

Vacarisses

 • Dimarts 11 de desembre
  17 30: Lectura dramatitzada del conte per a adults “La Bruna i la gorra de l’Unicorn” de la mà de l’actriu Conxi Ramírez. Lydia Caba psicononcòloga d’Oncolliga farà una presentació de l’entitat i respondrà a les preguntes dels assistents.