Nadales solidàries a les delegacions d’Oncolliga

Queda menys d’un mes perquè arribi un dels dies més esperats de l’any, el Nadal. El costum d’enviar postals i felicitacions de Nadal en paper, a mesura que ha anat passant el temps, s’ha anat perdent. Però des d’Oncolliga el mantenim i apostem per felicitar les festes de forma tradicional.

Ja tenim a les delegacions les postals de Nadal d’aquest any, cedides per OF CREACIONS GRÀFIQUES, perquè puguis felicitar als teus com sempre s’ha fet; amb una postal. Recull la nadala solidària a qualsevol de les delegacions d’Oncolliga i no perdis el costum. Un missatge online és efímer però una postal de Nadal pot ser per a tota la vida.

Felicita als teus amb les nadales solidàries d’Oncolliga i també ajudaràs a persones amb càncer i els seus familiars.

Nadales solidàriesNadales solidàries

 

Nadales solidàriesNadala solidària