La Fundació Oncolliga ha estat seleccionada en la 6a Edició de Territoris Solidaris, una iniciativa que impulsa el BBVA amb la finalitat de contribuir econòmicament en projectes socials que duen a terme entitats sense ànim de lucre.

 

Treballes en el BBVA o coneixes a alguna persona que hi treballi?

El BBVA ha creat una plataforma interna en què només els treballadors de l’entitat poden votar. Per això necessitem la teva ajuda, si treballes o coneixes a alguna persona que treballi en el BBVA, vota o anima a votar per la Fundació Oncolliga. Ens ajudareu a poder continuar amb la tasca psicosocial que duem a terme per ajudar a persones amb càncer i els seus familiars de forma gratuïta.

Vota’ns o ajuda’ns a aconseguir vots!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]