La Fundació Oncolliga i la Fundació Mina d’Aigües de Terrassa han signat la renovació de la col·laboració del programa de tallers terapèutics de Terrassa “Temps per cuidar-te” per sisè any consecutiu. Un conveni que permet donar continuïtat, un any més, en el manteniment del programa, en què participen més de 450 persones, i en l’edició i impressió del material per donar a conèixer els tallers.

El conveni entre ambdues entitats ajuda a Oncolliga a donar continuïtat als tallers terapèutics, que s’ofereixen a Terrassa i al Vallès Occidental. Tallers que ofereixen comprovats beneficis per la salut emocional  i el benestar de les persones que hi participen, millorant la seva qualitat de vida. Els tallers inclosos en el programa “Temps per cuidar-te” són: el taller de ioga, meditació, txi kung, artteràpia, pintura; el curs de gestió de l’estrès per sofrologia; xerrades, etc.

Consulta el programa “Temps per cuidar-te” d’aquest desembre clicant aquí.