La Fundació Oncolliga estarà present a la 6a Festa Teixint Connexions per la Marató de TV3, que se celebra anualment a Gràcia, i s’ha consolidat com un punt de trobada i connexió entre entitats, col·lectius, escoltes, etc.

Dissabte, 1 de desembre, el carrer Gran de Gràcia acollirà a una seixantena d’entitats que organitzen tota mena d’activitats lúdiques per recaptar diners per La Marató de TV3.  Per primera vegada, Oncolliga i la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) hi participaran i instal·laran un estand informatiu, des de les 11 del matí i fins a les 7 de la tarda, i a més han organitzat dos tallers: un de brotxetes de gruita salusable i un altre de Txi Kung a càrrec de la Wai-wai.

Programació de les activitats d’Oncolliga:

  • 12 h – Taller de brotxetes saludables
  • 13 h – Taller de Txi Kun a càrrec de la professora Wai-wai
  • 16 h – Taller de brotxetes saludables

 

Consulta la programació sencera de la 6a Festa Teixint Connexions
*El taller de Txi Kun tindrà lloc a les 13 hores.

 

La Fundació Oncolliga serà una de les entitats beneficiàries de la campanya bossa solidària “El comerç de Gràcia amb la Marató TV3”. Per a més informació, clica aquí.