En el marc de la VII Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC), la Fundació Oncolliga i la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) organitzen el taller “Mites i realitats en l’alimentació del càncer colorectal: què cal fer durant i després dels tractaments”.

Es tracta d’un taller a càrrec de la dietista-nutricionista del Servei Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Mariona Martin.

  • Tindrà lloc el dimecres, 7 de novembre de 2018
  • A les 17 hores
  • Al Palau Macaya, aula 3-4 (Passeig de Sant Joan, 108)
  • Inscripcions aquí (places limitades)

Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC)

Cada any la FECEC organitza la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer, que enguany arriba a la setena edició, sota el lema “Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te”. La jornada té com a objectiu conscienciar a tothom sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir el càncer.