L’Associació Catalana d’Ostomitzats (ACO) estrena nova web: www.ostomitzats.cat, amb l’objectiu d’informar i de complementar el suport que dona a les persones ostomitzades i els seus familiars per tal d’ajudar-los a normalitzar la seva vida personal, familiar i laboral.

Fins ara, Oncolliga publicava totes les informacions d’ACO a la seva pàgina web, ja que l’Associació no disposava de pàgina pròpia i a més ambdues entitats tenen un conveni de col·laboració, mitjançant el qual la Fundació ofereix el suport dels seus professionals, així com l’estructura administrativa i organitzativa necessària per a dur a bon terme l’atenció a les persones ostomitzades.

La web vol ser una eina de normalització, prevenció i sensibilització de cara a la ciutadania que a vegades desconeix què és una ostomia i sovint el mot queda estigmatitzat.

ACO presenta una web senzilla, molt visual, interactiva i moderna, amb l’objectiu de ser un espai de referència on es trobi informació sobre l’ostomia i els diferents aspectes de la vida diària. Tota la informació que s’ho trobarà, ha estat supervisada per professionals de la salut.

 

Què hi trobareu a la pàgina web?

La web ofereix diferents tipus de continguts:

  • Calendari de les activitats mensuals i dels tallers terapèutics que ACO organitza a Barcelona, el Vallès Occidental i a la Catalunya Central.
  • Informació d’esdeveniments puntuals que puguin ser d’interès per a les persones ostomitzades.
  • Informació sobre els serveis que ACO ofereix a les persones ostomitzades i els seus familiars com el suport social, el suport psicològic, l’assessorament dietètic, l’orientació jurídico-laboral, la teràpia sexual i de parella, etc.
  • Informació sobre què és una ostomia i dona resposta a un seguit de dubtes freqüents que sorgeixen arran l’ostomia.
  • Informació sobre ACO i sobre com contactar-hi.