La Fundació Oncolliga i el Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya signen un conveni de col·laboració per prestar serveis odontològics a pacients de càncer socialment desfavorits i en risc d’exclusió social i/o econòmica.

A partir del mes d’octubre, els pacients diagnosticats de càncer en risc d’exclusió social i/o econòmica atesos per Oncolliga podran ser derivats al COEC per a revisions bucodentals, prescripcions i tractaments. El COEC prestarà aquests serveis sempre que el pacient i la seva família no puguin fer front a la despesa econòmica dels tractaments i compleixin amb els requisits establerts pel COEC.

La finalitat d’aquest conveni és poder ajudar a restablir la salut bucodental dels pacients, en el cas que s’hagi vist afectada durant el tractament pel càncer, gràcies a les prestacions bucodentals bàsiques que oferirà el COEC.

Per beneficiar-se d’aquest servei, en primer lloc serà necessari una valoració prèvia de la treballadora social d’Oncolliga abans de derivar el cas al COEC.

Aquest servei que posa en marxa el COEC, junt amb la col·laboració d’Oncolliga, està previst que s’iniciï el pròxim mes d’octubre.