L’empresari barceloní Enric Reyna ha estat escollit president del Patronat de la Fundació Oncolliga, agafant el relleu de Josep Morell i Miró.

Així mateix, el Patronat d’Oncolliga ha acordat incorporar a quatre nous membres: Elisabeth Aubiñà, Mª Assumpció Vilà, Miguel Corbera i Javier Trapé. Amb aquests nous nomenaments el Patronat d’Oncolliga queda format pel president, Enric Reyna; els vicepresidents, Josep Antoni Diaz Salanova i Joaquim Gil; el tresorer, Ramon Casals; els vocals: Anunciación Almazán, Francesc Codina, Joan Coma-Cros, Alfonso Echevarne, Jordi Esteve, Jorge Gallardo, Pedro Knuth, Javier Peris, Agnès Reyes, Pere Engel, Elisabeth Aubiñà, Mª Assumpció Vilà, Miguel Corbera i Javier Trapé, sent el secretari Mario Soler.

 

Enric Reyna vinculat a Oncolliga des de l’any 2004

El nou president de la Fundació Oncolliga és empresari, promotor immobiliari, i té una llarga trajectòria al capdavant de diverses institucions i empreses. Així, va ser fundador de l’Associació de Promotors de Barcelona (APCE) i el seu president durant 35 anys. També va ser fundador i president de Construmat, el Saló Internacional de la Construcció, del 1979 al 1987, president del comitè executiu de la Fira de Barcelona del 1987 al 1991 i membre del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona de l’any 1980 fins al 2010. Professor mercantil, en l’àmbit de la formació i la docència, l’any 1997 la Facultat de Ciències Econòmiques de la Universitat de Barcelona li va concedir el títol de Professor Honorari. L’any 2003 va assumir la 37a presidència del FC Barcelona després de tres anys com a membre de la Junta Directiva del club.

La seva vinculació amb Oncolliga es remunta a l’any 2004, quan va entrar com a vocal del Patronat. Catorze anys després, Enric Reyna pren possessió com a president de la Fundació Oncolliga el 28 de juny del 2018.