La llibreria Laie acull la presentació dels llibres Hoy es primavera del càncer a un viaje interior de Nina da Lua i el recull de contes La poesia del cuidar de Carme Casas.

 

La presentació dels dos llibre se celebrarà el dijous 21 de juny, a les 19 hores, a la llibreria Laie Pau Claris i comptarà amb la presència dels editors de Stendhal Books, Álvaro García i Elisabet Parés, i de l’autora Nina da Lua per presentar el llibre Hoy es primavera. La presentació de La poesia del cuidar anirà a càrrec de Ramon Bayés, escriptor i catedràtic emèrit de la Facultat de Psicologia de la UAB i de l’autora, Carme Casas. A més, l’acte comptarà amb la presència de Jaume Argemí, membre de la Junta Directiva d’Oncolliga.

  • Presentació dels llibres: Hoy es primavera i La poesia del cuidar.
  • Dijous, 21 de juny.
  • 19 hores.
  • Llibreria Laie (c/ Pau Claris, 85. Barcelona).

 

Llibre Hoy es primavera
A Nina da Lua li van diagnosticar un sarcoma de Ewing en el maluc quan tenia 31 anys. Poc després de conèixer el diagnòstic, el seu fill Marc, que aleshores tenia tres anys, li va murmurar un matí de fred hivern: “mamà, Avui és primavera”. Aquelles tres paraules, que donen títol al llibre i al documental que Nina va realitzar al costat d’Álvaro Sanz, li van servir d’inspiració per confiar i viure des de dins, des de la veu interior, tot el seu procés de transformació i curació. Un viatge visceral i introspectiu que l’autora comparteix en primera persona a través d’aquestes pàgines i en el qual la naturalesa exterior s’afina amb la interior fins a ser un mateix despertar. Per això, “Avui és primavera –del càncer a un viatge interior-“ és un cant a la vida: un “sí” a la vulnerabilitat que aquesta ens regala i als fruits que, amagats, creixen en ella.

 

 

Llibre La poesia del cuidar
Contes acompanyats amb reflexions de persones i professional vinculats a les cures pal·liatives: Ramón Bayés, Marisa Martínez, Marta Ribas, Pepita Agustí, Sergi Navarro, Conxa Puig, Jordi Royo, Matilde López, Marina Prieto i Ester Busquets.

La poesia del cuidar és un llibre d’Ediciones Hades, i està il·lustrat per Anna Morales. Drets d’autora cedits a les Fundacions Oncològiques: Enriqueta Villavecchia i Oncolliga.