Celebra aquest Sant Jordi amb Oncolliga! Un any mes, les delegacions d’Oncolliga surten al carrer per gaudir de la diada de Sant Jordi oferint roses solidàries i donant a conèixer els serveis que s’ofereixen des de l’entitat.

On ens trobareu?

 • Calella
  Les voluntàries d’Oncolliga a Calella estaran venent roses solidàries a la Plaça de l’Església, al Portal Gran.

 

 • Sabadell
  A partir de les 16 hores, les voluntàries d’Oncolliga estaran a la Plaça de les Termes de Sabadell. A més a més, aquest any els alumnes de 2n de la ESO de l’Institut Arraona de Sabadell faran una exposició sobre Oncolliga davant de tot l’institut i han preparat unes pulseres solidàries en benefici d’Oncolliga.

 

 • Rubí
  De 10 a 20 hores trobareu una paradeta a Rubí, a la Plaça Doctor Guardiet, amb agulles d’elefant, punt de llibre, llibres de segona mà i el llibre de la presidenta d’Oncolliga Rubí, Yolanda Ferrer, “Bebiendo limonada“.

 

 • Vilassar de Mar
  Oncolliga també estarà a Vilassar de Mar. Allà hi trobareu roses solidàries i també us podreu informar sobre la tasca que es realitza des de l’entitat.

 

Recomanacions de llibres

 • “Bebiendo limonada” de Yolanda Ferrer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • “La poesia del cuidar” de Carme Cases.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • “Hoy es primavera – del càncer a un viatge interior” de Nina da Lua