Encara no us heu apuntat a la cursa solidària de Montgat?

L’1 de maig tindrà lloc la cursa solidària “Yo soy de la Humanidad”, que rendirà homenatge a Sergio Matias. Es tracta d’una cursa de 5 o 10 km, organitzada per Life for Events i l’Ajuntament de Montgat, i part dels beneficis aniran destinats a la Fundació Oncolliga

Sergio Matias, o com ell es feia dir #YoSoy DeLa Humanitad, va morir el passat 4 de març a causa d’un càncer. Matias tenia la il·lusió d’organitzar una cursa solidària per agrair el suport rebut des d’Oncolliga i a més, ell havia estat participant de la cursa i havia residit durant uns anys a Montgat.

La cursa tindrà lloc dimarts, dia 1 de maig, a les 10 del matí i el punt de sortida i arribada serà a la Plaça Mallorquines de Montgat. Es tracta d’una cursa amb dues distàncies: de 5 km, que es pot fer a peu, i de 10 km.

Per aquells que no pugueu participar en la cursa solidària, també podeu contribuir amb el dorsal 0.

Animeu-vos a córrer aquesta cursa solidària! Una jornada solidària per gaudir en família i en record de Sergio Matias.

  • Cursa solidària #YoSoyDeLaHumanidad
  • Lloc: Plaça Mallorquines de Montgat
  • Hora: 10 hores
  • Recorregut: 5 km, 10 km i infantil
  • Inscripcions: clica aquí.