Els grups Quartet Mèlt i PAX Cor de Cambra oferiran un concert solidari a Sabadell, el dissabte 9 de juny, a les 18 h, a l’Auditori de Cal Balsach – Centre Cívic Creu Alta.

Es tracta d’un concert solidari en benefici d’Oncolliga; els beneficis del concert seran destinats per ajudar persones malaltes de càncer i els seus familiars.

Les entrades es poden adquirir a canvi d’un donatiu de 10 € i es poden reservar a:

  • Cal Balsach dilluns tarda de 5 a 7 h i dimecres matí de 10-13 h
  • Per telèfon al 685.98.92.12
  • Per email: sabadell@oncolliga.cat
  • I el mateix dia de la funció (si no estan exhaurides)

 

QUARTET MÈLT

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés. Ells són la soprano Magalí Sare (Bellaterra), la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell).​

Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

 

PAX COR DE CAMBRA

PAX – Cor de cambra és un conjunt vocal nascut el 2012 a Sabadell. El seu origen es troba en un grup de cantaires reunits per tal de participar al projecte final de la carrera de direcció de cors del seu director, Esteve Costa. PAX – Cor de cambra treballa repertoris de totes les èpoques i gèneres, des de l’Edat Mitjana al Segle XXI. Ha fet diversos monogràfics de música sacra de tots els temps així com un programa d’homenatge a Verdi, Britten i Poulenc en motiu de les efemèrides que se’n celebraven el 2013.