Conxa Puig i Bacardit rep la Medalla d’Honor de la Ciutat de Terrassa en un acte presidit per l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, en el saló de Plens de l’Ajuntament de Terrassa, dilluns 12 de febrer.

La responsable de l’àrea social de la Junta Directiva d’Oncolliga va rebre la Medalla de la Ciutat com a reconeixement dels seus mèrits, acreditats per una trajectòria professional dedicada a l’ajuda de les persones afectades pel càncer, pel seu compromís personal i professional i pel seu treball en les entitats socials, especialment amb Oncolliga.

Conxa Puig i Bacardit (Manresa, 1940) ha dedicat bona part de la seva vida a ajudar les persones afectades pel càncer a Terrassa i els seus familiars. El seu compromís social l’ha acompanyada al llarg de la seva carrera professional, primer a l’ Associació Espanyola contra el Càncer (AECC ) a Terrassa, després impulsant la creació del Centre de Rehabilitació de Laringectomitzats i, més tard, a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga).

És una de les membres fundadores de la Societat Catalanobalear de Cures Pal·liatives i ha col·laborat amb entitats i associacions relacionades amb la malaltia del càncer per tal de compartir els seus coneixements i la seva experiència.

 

Galeria d’imatges de l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor de la Ciutat:

 

 

Repercussió a les xarxes socials i en els mitjans: