Cada setmana

 • Dilluns:
  11:00 h – Ioga per a malalts de càncer i els seus familiars, al Gimnàs Cise (C/ Batlle, 38) amb Amparo la Torre (les classes comencen el dilluns 16).
 • Dimarts:
  17:00 h a 19:00 h – Manualitats, puntes de coixí, punt de mitja, pintura i teràpia en grup al local d’Oncolliga ( C/ Sant Joan, 8).
 • Dimecres:
  A hores convingudes – Servei d’oncoestètica personalitzat amb Aurora Mancebo. Per demanar hora trucar al 691 319 995.
 • Dijous:
  10:00 h i 11:00 h – Classe de pilates i estiraments amb Mònica Buneri al gimnàs de l’Espai Caixa (C/ Ansem Clavé, 46-48).
  Tarda (hores convingudes) – Visites amb la psicooncòloga, Dra. Lydia Caba.

Dijous, 1 de febrer 

 

Divendres i dissabte, 2 i 3 de febrer

Un any més, en motiu del Dia mundial del càncer”, la FECEC, (Federació d’Entitats Catalanes contra el càncer), promourà amb els establiments Condis de Catalunya la campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer”.

Aquesta campanya, liderada per ONCOLLIGA es realitzarà els dies 2 i 3 de febrer de 2018 en els més de 340 supermercats de Condis que hi ha a Catalunya, i té com a objectiu solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats federades i aconseguir fons econòmics per desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies.

 

Dijous, 15 de febrer

 • 9.30 h – Xerrada de nutrició amb la diestista Sara Justícia al local d’Oncolliga (c/ Sant Joan, 8).