Un any més, amb motiu del “Dia mundial del càncer”, els dies 2 i 3 de febrer de 2018 se celebrarà campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer” als establiments Condis de Catalunya, que té com a objectiu solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats de FECEC, i aconseguir diners per desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies.

Els voluntaris hauran d’estar presents a qualsevol supermercat de Condis oferint als clients una bossa de pebrots que la cadena prepara per a la campanya. La missió dels voluntaris també consistirà en informar sobre els serveis d’Oncolliga i els objectius de la campanya.

Podeu consultar els establiments Condis de la província de Barcelona i inscriure-us omplint el formulari.

Necessitem la vostra ajuda per tirar endavant aquesta campanya i continuar donant suport a les persones amb càncer i als seus familiars!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Si ho desitgeu, podeu consultar el document explicatiu de la tasca de voluntari i el procediment d’inscripció.