El centre de fisioteràpia especialitzat en la Reeducació Abdominal i Pèlvica (R.A.P) Barcelona inaugurarà local a Barcelona el dimecres 20 de desembre, de 19.30 a 22 hores.

Aprofitant el canvi de local del centre, RAPbarcelona ha organitzat una festa solidària en benefici d’Oncolliga en què estan convidats els professionals.

#TotsAmbOncolliga
Convidem a tots els assistents de la festa solidària a fer-vos una foto en el photocall que hi haurà instal·lat en el centre i que, posteriorment, la compartiu a les xarxes socials amb el hashtag #TOTSambOncolliga.

Us animem a tots a què assistiu a la festa solidària per conèixer el nou centre de RAPbarcelona i per donar suport a la tasca d’Oncolliga

RAPbarcelona

L’equip RAPbarcelona fa anys que es dedica a la cura de la dona en les diferents etapes de la vida, especialment en l’època de la preparació maternal, la recuperació postpart i en l’etapa menopàusica, així com a la rehabilitació de la incontinència urinària masculina i al dolor Pèlvic Crònic que afecten tant a homes com a dones.