L’Assemblea de l’optimiste” és el lema de la X Assemblea Internacional de Persones Laringectomitzades que se celebra el divendres 28 i dissabte 29 d’abril a l’Auditori Eduard Toldrà (carrer d’Olesa de Bonesvalls, 8) de Vilanova i la Geltrú.

Es tracta d’una jornada, organitzada per l’Asociación de Laringectomizados del Garraf (ASLAGA) amb la col·laboració d’Oncolliga, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, entre altres entitats, dirigida a persones que tenen o han tingut càncer de laringe. Els assistents podran participar a diferents ponències i conferències relacionades amb el càncer de laringe, un debat, algunes actuacions musicals, un sopar de gala que tindrà lloc divendres, una visita als museus de la ciutat i d’un tast de vins.

La “Coral Noves Veus” del Centre de Recuperació de Laringectomitzats (CRL) d’Oncolliga a Terrassa i la coral de laringectomitzats de Lleida participaran en la jornada amb una actuació dissabte 29 d’abril, a les 12.30 hores.